Home Brouwerij Historie Crowd Funding Bieren Proeflokaal Verkoop Contact
Home

De Naeckte Brouwers groeien door…


in 2013 is het ons, met de hulp van een grote groep crowd funders, gelukt om een eigen brouwerij te starten aan de Weverij in Amstelveen. De jaren daarna zijn we gestaag gegroeid en op dit moment gaat het zo goed dat we de vraag naar ons bier niet aan kunnen. Het is dus logisch om een volgende stap te zetten. Op de huidige locatie kunnen we niet uitbreiden en daarnaast zouden we graag een proeflokaal bij onze brouwerij hebben om al onze bieren ter plekke van tap te schenken en om lokaal nog meer bekendheid te krijgen.


We krijgen de kans om dit te realiseren op de mooist denkbare plek in Amstelveen, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg. In deze sfeervolle kerk uit 1927  willen we  een 2e Naeckte Brouwers  brouwerij  vestigen en door samenwerking met Heem Locatieverhuur en ANNA proeflokaal kunnen we een unieke ontmoetingsplek voor iedereen creëren met een mooie mix van maatschappelijke en culturele activiteiten. Een ruimte voor een brouwerij, proeflokaal met Naeckte Brouwers bier en (lokaal) lekkers, expositieruimte voor (lokale/startende) kunstenaars, muziek- en theaterpodium en zaalverhuur. Ons proeflokaal is inmiddels geopende, maar om ook de 2e brouwerij in de kerk te kunnen vestigen zijn we nog op zoek naar financiële steun.


 

  © Copyright  2012-2018  de naeckte brouwers  Amstelveen  Netherlands

We hebben je hulp nodig om dit te realiseren


Het is een fantastische kans om dit op zo'n mooie locatie te verwezenlijken, maar dat kan alleen als we voldoende financiële steun krijgen. We willen dit nieuwe project wederom middels crowd funding financieren en spreken daarom iedereen aan die ons een warm hart toedraagt, om te helpen deze droom uit te laten komen. 


Er is voor ANNA, zoals we de nieuwe locatie gaan noemen, een speciale website gemaakt waar alle informatie is te vinden over onze plannen en de mogelijkheden om ons financieel te helpen. Er zijn verschillende crowd funding pakketten gemaakt, waarbij de rente in bier wordt uitgekeerd welke (afhankelijk van het pakket) te besteden is in ANNA proeflokaal, mee naar huis genomen kan worden of te besteden is aan een speciaal VIP arrangement. Ook is het mogelijk om als groep mee te doen en de rente jaarlijks te besteden aan een groepsarrangement in ons proeflokaal.


Kijk snel op www.anna-amstelveen.nl voor onze plannen en aanmelding voor de crowd funding campagne. Mocht je na hel lezen van de website nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Ken je misschien iemand die ook geïnteresseerd is om ons te helpen?
Informeer deze dan namens ons, want we kunnen alle hulp gebruiken…